BLOG

DAT IS PAS INTERESSANT LEESVOER!

Blijf op de hoogte van toffe acties, nieuws en interessante weetjes, die we maar al te graag met je delen via onze blog.

Wat mensen in India al zo’n 5.000 jaar geleden ontdekten, begint nu in Nederland steeds bekender te worden: koken met ghee. Ghee spreek je uit als ‘ghi’. In de Indiase keuken is ghee een onmisbaar product en wordt het dagelijks gebuikt om te bakken, braden en frituren. Er zitten heel veel voordelen aan dit mooie product! Ontdek in deze blog het geweldige goedje uit de Ayurvedische keuken.

Wellicht gebruik je in de keuken bakboter, roomboter, kokosolie of olijfolie om mee te koken, bakken of braden. Maar wist je dat ghee daar ook uitermate geschikt voor is? Wat het verschil is tussen deze vetten en het effect tijdens het koken lees je in deze blog.

Als we het over gezonde voeding hebben, denken de meeste mensen aan het eten van minder vet. Maar eigenlijk is vet een essentieel onderdeel van een gebalanceerd en gevarieerd dieet. Niet alleen voor het cholesterol, maar ook voor een gezond hart is het eten van de juiste vetten belangrijk, namelijk korte-keten vetzuren. Dit type vetzuren kan niet worden gebruikt voor vetopslag in het lichaam, maar worden gelijk verbrand. Het is daarom van belang om te weten wat het verschil is tussen goede vetten en slechte vetten.

Dutso
Dutso Dairy B.V.
Saksenweg 49
5349 AX Oss
The Netherlands
T. +31 412 84 91 20
E. info@dutso-dairy.com
Ma - Vr: 7:00u - 18:00u
Za: gesloten
Zo: gesloten
Volg ons op social media:
© 2020 | dutso-dairy.com | Webdesign by Dutso Dairy B.V.